مینا بلاگ | مرجع آشپزی و بیوگرافی بازیگران

در وبلاگ مینا بلاگ می توانید کلی مطالب جالب و آشپزی و کلی بیوگرافی هر روز ببینید

مینا بلاگ | مرجع آشپزی و بیوگرافی بازیگران

در وبلاگ مینا بلاگ می توانید کلی مطالب جالب و آشپزی و کلی بیوگرافی هر روز ببینید

طرز تهیه دسر طالبی شکم پر

طرز تهیه دسر طالبی شکم پر

ستور تهیه دسر طالبی شکم پر با ژله آلبالو در منزل مرحله به مرحله

دسر طالبی شکم پر با ژله آلبالو یک نوع دسر مجلسی و خوشمزه می باشد و امروزه درست کردن این دسر بسیار باب شده است و شما می توانید دسر طالبی شکم پر را علاوه بر ژله آلبالو در طعم و طرح های مختلفی دیگری درست کنید و برای پذیرایی از مهمان های خود آن را سرو کنید.

همانطور که می دانید مصرف ژله علاوه بر خوشمزه بودن، برای بدن نیز بسیار مفید است، به خصوص اگر از ژلاتین هم استفاده شود. پس با رسیدن فصل تابستان و روزهای گرم و طولانی، با کمی علاقه و حوصله می توانید دسر و ژله های خوشرنگ در طرحهای جالب و شیک درست کنید و از مهمانان خود پذیرایی کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه دسر طالبی شکم پر با ژله آلبالو آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه این دسر خوشمزه را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، این دسر طالبی خوشمزه را با ژله آلبالو در منزل درست کنید.


مواد لازم دسر طالبی شکم پر با ژله آلبالو
طالبی گرد 1 عدد
ژله آلبالو  1 بسته
آب جوش  1 و نیم لیوان
آب سرد  نصف لیوان
مراحل تهیه دسر طالبی شکم پر با ژله آلبالو

1. برای درست کردن این دسر ، ابتدا طالبی را خوب می شوییم تا گرد و خاک رویش کاملا تمیز شود. سپس از قسمت بالای طالبی یک برش کوچک به شکل دایره می زنیم. به شکلی که برای طالبی یک درب گذاشته ایم. بعدش با کمک یک قاشق کاملا تمام تخمه های داخل طالبی را خالی می کنیم.

2. حالا یک بسته ژله آلبالو را با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط می کنیم و سپس یک لیوان آب سرد اضافه می کنیم و داخل طالبی می ریزیم تا داخلش کاملا از مایه ژله پر شود. بعد طالبی را داخل یک کاسه می گذاریم تا تکان نخورد و ژله نریزد.

3. در انتها طالبی را با کاسه داخل یخچال می گذاریم تا ببندد و آماده شود. حدود 4 الی 5 ساعت داخل یخچال بماند کافی است.

4. بعد از اینکه ژله کاملا بسته شد، طالبی را از یخچال درمی آوریم و با چاقوی تیز به شکل قاچ برش می دهیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این دسر طالبی شکم پر با ژله آلبالو لذت ببرید.

طرز تهیه کلم پلو با مرغ

طرز تهیه کلم پلو با مرغ

کلم پلو با مرغ ، آموزش طرز تهیه و دستور پخت کلم پلو تهرانی خوشمزه و مجلسی مخصوص با مرغ ریش ریش شده و هویج در منزل
دستور پخت کلم پلو خوشمزه با مرف و زرشک و هویج در منزل

کلم پلو با مرغ جزو پلوهای خوشمزه و مجلسی است که بسیار پرطرفدار است. کلم پلو را علاوه بر مرغ با گوشت چرخ کرده و حتی بدون گوشت هم درست می کنند. کلم پلو شیرازی با گوشت قلقلی از پلوهای معروف شیراز است. همانطور که می دانید کلم فواید فراوانی دارد و خوردن آن چه به صورت ساده و چه در غذا حتما توصیه می شود.

از جمله فواید کلم می توان به افزایش عملکرد ذهنی و تمرکز افراد و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد. همچنین کلم خاصیت آرام بخش بودن دارد که برای تسکین سردرد های مزمن موثر است. کنترل فشار خون و کمک به کاهش کلسترول بدن از دیگر مزایای کلم سفید محسوب می شود.

به هر حال اگر با طرز تهیه کلم پلو با مرغ آشنایی ندارید، ما در مقاله بارونک، مواد لازم و طرز تهیه کلم پلو را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، به راحتی این کلم پلو با مرغ را در منزل به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

نفر
برنج  4 پیمانه
سینه مرغ 1 عدد
پیاز درشت  1 عدد
رب گوجه فرنگی  1 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه به میزان لازم
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
دارچین  ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه  به میزان دلخواه
مراحل تهیه و پخت کلم پلو با مرغ

1. برای درست کردن این غذای خوشمزه، ابتدا برنج را می شوییم و از قبل به مدت 3 ساعت خیس می کنیم. بعد سینه مرغ را به اندازه مکعب های کوچک و یا با دست به صورت ریش ریش خرد می کنیم. هم چنین کلم را هم خیلی ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

2. سپس پیاز را پوست می گیریم و به شکل خلالی نازک خرد می کنیم. بعد در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و پیاز را در تابه تفت می دهیم.

3. وقتی که پیاز نرم شد، سینه مرغ خرد شده را بهش اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کمی سرخ شود. برای طعم دار شدن مرغ، مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و زعفران اضافه می کنیم.

4. بعد از اضافه کردن ادویه ها به مرغ، درب تابه را می گذاریم تا مرغ با حرارت ملایم پخته شود. بعد از 10 دقیقه، کلم خرد شده را هم به مرغ اضافه می کنیم و چند دقیقه ای تفت می دهیم تا کلم ها نرم شوند.بعد از اینکه کلم ها نرم شد و تغییر رنگ داد، یک قاشق ربع می ریزیم و خوب هم می زنیم. وقتی که مواد با هم مخلوط شد، حرارت را خاموش می کنیم.

5. در ادامه برنج خیس شده را در قابلمه آب جوش می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا خوب بجوشد و برنج پخته شود. بعد از 10 دقیقه جوشیدن، چند دانه برنج را لای انگشتمان له می کنیم، اگر سفت نبود ، آن را آبکش می کنیم.

6. در انتها بعد از آبکش کردن برنج، کف قابلمه را با روغن چرب می کنیم و ته دیگ نان یا سیب زمینی را کف قابلمه می چینیم. سپس به ترتیب یک لایه برنج و یک لایه از مواد مرغ و کلم در قابلمه می ریزیم و به همین ترتیب تا آخر می ریزیم تا تمام شود. فقط مقداری از مواد مرغ و کلم را برای تزیین نگه می داریم.

7. بعد از اینکه همه برنج و مواد را داخل قابلمه ریختیم، دم کنی و درب قابلمه را می گذاریم و قابلمه را روی حرارت کم می گذاریم تا دم بکشد. نیم ساعت الی 40 دقیقه زمان برای دم کشیدن کلم پلو کافی است.

8. بعد از دم کشیدن کلم پلو ، آن را در دیس می کشیم و با باقی مانده مرغ و کلم و مقداری زرشک و هویج این غذای خوشمزه را تزیین می کنیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کلم پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی لذت ببرید.

نکات درست کردن کلم پلو با مرغ

توجه داشته باشید که اضافه کردن ادویه به این غذا نقش اساسی در طعم غذا دارد. همچنین اگر دوست داشتید مقدار کمی کنجد کف قابمه بریزید تا ته دیگ خوشمزه ای داشته باشید.

طرز تهیه آش گوشت

طرز تهیه آش گوشت

آش گوشت ، طرز تهیه و پخت آش گوشت خوشمزه و مجلسی در منزل با نخود و برنج برای 4 تا 5 نفر ، ash-gosht
دستور تهیه و پخت آش گوشت ساده و خوشمزه با برنج و نخود

آش گوشت از آش های سنتی و پرطرفدار ایرانی می باشد و همانند پخت این آش همانند آش شلمه قلمکار در مراسمات نذری بسیار رایج است و اصالت آن به شمال ایران، شهر بابل باز می گردد.

آش گوشت از آن دسته آش هایی می باشد که در مناطق مختلف ایران با دستورات و مواد مختلفی طبخ می شود. برای مثال برخی از افراد به آش گوشت گوجه فرنگی و سبزی معطر شامل تره و شوید هم اضافه می کنند. بهتر است بدانید هم اکنون آش گوشت بابلی، آش گوشت شیرازی و تهرانی از پرطرفدارترین آش گوشت ها در کشورمان هستند.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن آش گوشت آشنایی ندارید، ما در این مقاله آموزشی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم آش گوشت را آماده کرده ایم تا شما به راحتی در منزل بتوانید این آش گوشت را به صورت خوشمزه و مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم آش گوشت 4 تا 5 نفر
گوشت گوسفندى  ٣٠٠ گرم پخته شده
عدس  ۱ پیمانه
برنج  ۱ پیمانه
نخود ۱ پیمانه
گندم  ۱ پیمانه
پیاز ۸۰۰ گرم
روغن مایع به میزان لازم
دارچین یک دوم قاشق چایخوری
فلفل پاپریکا یک چهارم قاشق چایخوری
زردچوبه یک چهارم قاشق چایخوری
ادویه کاری یک چهارم قاشق چایخوری
برگ بو 2 عدد
فلفل نمک 3 قاشق چایخوری
مراحل تهیه و پخت آش گوشت

1. برای درست کردن آش گوشت خوشمزه ابتدا برنج و گندم و نخود را در ظرف های جداگانه به مدت چند ساعت می کنیم تا هم نفخ شان از بین برود و هم راحت تر پخته شود. توجه کنید بهتر است آب نخود را هر یک ساعت، یک بار عوض کنید.

2. در ادامه یک سوم پیازها را به صورت نگینی خرد می کنیم و بقیه را به صورت خلالی خرد می کنیم. حالا نصف پیازهای نگینی خرد شده را با 2 قاشق غذاخوری روغن در یک قابلمه تفت می دهیم.

3. وقتی پیازها نرم شدند، یک چهارم قاشق غذاخوری زردچوبه و یک چهارم قاشق چایخوری ادویه کاری را اضافه می کنیم و بعد تفت می دهیم. حالا گوشت را اضافه می کنیم و به همراه پیازها سرخ می کنیم.

4. بعد از سرخ شدن، حدود 2 لیتر آب به قابلمه گوشت اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید. بعد از جوشیدن حرارت را کم می کنیم و یک دوم قاشق چایخوری دارچین و برگ بوها را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا گوشت با حرارت ملایم بپزد. در انتهای پخت 2 قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم.

5. در این مرحله در یک قابلمه دیگر، نخود و گندم را با یک لیتر آب روی حرارت می گذاریم تا پخته شوند.

6. سپس در یک قابلمه بزرگتر دیگر، بقیه پیازهای نگینی خرد شده را با 2 قاشق غذاخوری روغن تفت می دهیم. توجه کنید بعدا همه مواد پخته شده آش به این قابلمه منقل می کنیم. پس باید این قابلمه بزرگ و به اندازه کافی جا داشته باشد.

7. بعد از اینکه پیازها را تفت دادیم و سرخ شدند، یک چهارم قاشق چایخوری زردچوبه را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. حالا برنج خیس خورده را به همراه 2 لیتر اب به این قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم برنج با حرارت ملایم بپزد.

8. وقتی برنج پخته شد، عدس ها را می شوییم و اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا عدس ها با حرارت ملایم بپزند. در این مدت زمان مخلوط گندم و نخود پخته شده را با گوشتکوب برقی کمی له می کنیم. توجه کنید تا جایی له می کنیم که نخود ها ریز شوند و کامل له نشوند. البته این کار اختیاری است.

9. بعد از اینکه عدس ها پخته شد، مخلوط نخود و گندم را به قابلمه اضافه می کنیم. سپس گوشت پخته شده را با دست ریش ریش می کنیم و به قابلمه آش اضافه می کنیم. توجه کنید اگر احساس کردید، آش زیادی سفت شده است، می توانید مقداری از آب گوشت را به آش اضافه کنید.

10 سپس فلفل پاپریکا را اضافه می کنیم و بعد صبر می کنیم تا آش با حرارت ملایم به طور کامل بپزد. توجه کنید باید به صورت مرتب آش را در یک جهت هم بزنید تا اولا آش ته نگیرد و دوما این کار باعث کش دار شدن و جا افتادن آش می شود.

11. حالا پیاز داغ را برای تزیین آش درست می کنیم. برای این کار پیازهای خلالی خرد شده را در یک تابه سرخ می کنیم. یک چهارم قاشق چایخوری زردچوبه را به همراه یک چهارم قاشق چایخوری دارچین به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

12. بعد از اینکه آش به طور کامل پخت و جا افتاد، آن را در ظرف سرو می کشیم و با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این آش گوشت خوشمزه و مجلسی لذت ببرید.

نکات پخت آش گوشت

نوع گوشت آش

معمولا برای طبخ این آش از دبه و گردن گوشت گوسفندی استفاده می شود و برای همین کشدار بودن از ویژگی های اصلی آش گوشت به حساب می آید. اما شما در صورت تمایل می توانید این آش را با گوشت گوساله هم درست کنید.

طرز تهیه ساندویچ همبرگر

طرز تهیه ساندویچ همبرگر

ساندویچ همبرگر ، طرز تهیه و درست کردن ساندویچ همبرگر خانگی خوشمزه و مخصوص ، sandwich-hamburger
دستور تهیه ساندویچ همبرگر خانگی خوشمزه و مخصوص

ساندویچ همبرگر یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین فست فود ها است و خیلی سریع و به آسانی تهیه می شود. همانطور که می دانید اکثر بچه ها و حتی بزرگتر ها عاشق ساندویچ هستند و امروزه انواع ساندویچ را می توانید از اکثر رستوران ها و فست فود ها تهیه کنید.

ساندویچ ها انواع مختلفی دارد، از جمله ساندویچ زبان، مرغ، همبرگر، چیز برگر و ... با این وجود شما می توانید ساندویچ را به راحتی در منزل با مواد اولیه سالم درست کنید. مثل همبرگر با گوشت چرخ کرده و یا پودر سویا.

به هر حال اگر با طرز تهیه ساندویچ همبرگر آشنایی ندارید، ما در این دستور آشپزی ساده بارونک، مواد لازم و طرز تهیه ساندویچ همبرگر را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این ساندویچ خانگی خوشمزه را به صورت بازاری و مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم ساندویچ همبرگر 4 نفر
همبرگر 4 عدد
نان ساندویچ  4 عدد
خیارشور به میزان لازم
گوجه فرنگی به میزان لازم
کاهوی خرد شده به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
مراحل تهیه و درست کردن ساندویچ همبرگر خانگی

1. برای درست کردن ساندویچ همبرگر در منزل می توانید همبرگر مخصوص یا معمولی را از فست فودی فروشی ها خریداری کنید و یا اینکه در منزل به صورت خانگی آن را درست کنید. برای دیدن طرز تهیه همبرگر در منزل کلیک کنید.

2. بعد از اینکه همبرگرها را آماده کردیم، در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا روغن داغ شود.

3. سپس همبرگرها را داخل تابه می ریزیم و دو طرف همبرگرها را با حرارت ملایم سرخ می کنیم. توجه کنید حتما باید با حرارت ملایم سرخ کنید چون اگر حرارت را زیاد کنید، همبرگر می سوزد و خوشمزه نمی شود.

4. در این مدت زمان کاهو، خیارشور و گوجه فرنگی ها را به شکل ورقه ای خرد می کنیم. و کنار می گذاریم. نان های ساندویچ را هم از وسط باز می کنیم و کمی داخل آن ها را تخلیه می کنیم و کنار می گذاریم.

5. وقتی همه همبرگرها به خوبی سرخ شدند، آن ها را به همراه خیارشور، کاهو و گوجه فرنگی داخل نان های ساندویچ می گذاریم.

6. حالا ساندویچ های همبرگر آماده شده را با سس کچاپ، سس خردل و یا هر سس دلخواه دیگر که دوست داشتید سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این ساندویچ همبرگر خانگی خوشمزه لذت ببرید.

طرز تهیه ژله آلبالو

طرز تهیه ژله آلبالو

ژله آلبالو ، آموزش طرز تهیه و درست کردن ژله آلبالو خوشمزه و مجلسی در منزل با شیر مرحله به مرحله ، geleye albaloo
دستور تهیه ژله آلبالو خانگی خوشمزه و مخصوص

ژله آلبالو جزو دسرهای خوشمزه و لذیذی است که به راحتی در منزل قابل تهیه است و در بین تمامی سنین مخصوصا کودکان بسیار پرطرفدار می باشد. ژله آلبالو با شیر، علاوه بر خوشمزه بودن، فواید زیادی برای برای بدن دارد. از جمله در استخوان بندی کودکان و شفافیت پوست بسیار موثر است.

همانطور که می دانید درست کردن یک ژله ساده کار بسیار آسانی است، فقط کافی است یک بسته ژله آماده را از بیرون تهیه کرده باشید. اما شما می توانید با کمی خلاقیت انواع دسر و ژله را به شکل زیبا و مجلسی درست کنید و از مهمانان خود پذیرایی کنید. مثلا ژله رولی دو رنگ، ژله بستنی، ژله رنگین کمان، ژله لیوانی، قالبی و ...

به هر حال اگر با طرز تهیه ژله آلبالو آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه ژله آلبالو را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده به راحتی در منزل این ژله مجلسی و خوشمزه را درست کنید.

مواد لازم ژله آلبالو با شیر
پودر ژله آلبالو  1 بسته
آب جوش  1 لیوان
سیر سرد  1 لیوان
آلبالو برای تزیین به میزان لازم
مراحل تهیه و درست کردن ژله آلبالو

1. برای درست کردن این ژله، ابتدا در یک ظرف پودر ژله و آب جوش را باهم مخلوط می کنیم و روی بخار کتری یا سماور می گذاریم تا پودر ژله کاملا در آب جوش حل شود.

2. بعد از حل شدن ژله، شیر سرد یا شیر خنک شده در دمای محیط را به مخلوط ژله اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.

3. سپس قالب مورد نظر را با مقدار خیلی کمی روغن چرب می کنیم و مایه ژله را داخل قالب می ریزیم و به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد.

4. بعد از آماده شدن ژله، آن را از یخچال در می آوریم و با نوک کارد کناره های ژله را از قالب جدا می کنیم و در ظرف مورد نظر برمی گردانیم.

5. در انتها با آلبالوهای تازه یا کمپوت آلبالو، ژله را تزیین می کنیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این ژله آلبالویی خوشمزه لذت ببرید.