مینا بلاگ | مرجع آشپزی و بیوگرافی بازیگران

در وبلاگ مینا بلاگ می توانید کلی مطالب جالب و آشپزی و کلی بیوگرافی هر روز ببینید

مینا بلاگ | مرجع آشپزی و بیوگرافی بازیگران

در وبلاگ مینا بلاگ می توانید کلی مطالب جالب و آشپزی و کلی بیوگرافی هر روز ببینید

طرز تهیه سوپ ذرت خانگی خوشمزه

طرز تهیه سوپ ذرت

سوپ ذرت ، طرز تهیه و پخت سوپ ذرت خوشمزه و مجلسی در منزل ، soup zorrat
دستور تهیه سوپ ذرت خوشمزه با آب مرغ و بدون شیر در خانه

سوپ ذرت جزو سوپ های خوشمزه و لذیذی است هم خیلی سریع آماده می شود و هم بسیار پرطرفدار است. سوپ ذرت چون با شیر و ذرت درست می شود یک غذای بسیار مقوی است، مخصوصا برای کودکان.

سوپ ها نوعی پیش غذا محسوب می شوند که به دو روش درست می شوند: سوب سفید که با شیر درست می شود و سوپ قرمز که از رب استفاده می شود. از انواع سوپ ها می توان به سوپ سیب زمینی، سوپ گندم، سوپ سبزیجات، سوپ ماهی و... اشاره کرد.

به هر حال اگر با طرز تهیه سوپ ذرت آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی سایت آموزشی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه سوپ ذرت را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده به راحتی این سوپ ذرت خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم سوپ ذرت برای 4 نفر
سینه یا ران مرغ  1 عدد
آب مرغ  3 لیوان
ذرت پخته شده  ۱ لیوان
پیاز  2 عدد
شیر ۲ تا ۳ لیوان
آرد ذرت یا آرد سفید  ۳ قاشق غذاخوری
قارچ  ۶ عدد
هویج  ۱ عدد
جعفری خرد شده  ۳ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه  به میزان لازم
فلفل  به میزان دلخواه
مراحل تهیه و پخت سوپ ذرت

1. برای شروع ابتدا سینه یا ران مرغ را در یک قابلمه کوچک با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا نیم پز شود. یک عدد پیاز خرد شده و مقدارری نمک و زردچوبه هم به مرغ اضافه می کنیم.

2. بعد ازنیم پز شدن مرغ، آن را ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم. حدود ۲ یا ۳ لیوان از آب مرغ را هم برای ریختن به سوپ نگه می داریم.

3. سپس در یک قابلمه پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم تا کمی طلایی شود. قارچ ها را هم به شکل ورقه ای خرد می کنیم و به پیاز اضافه کرده و خوب تفت می دهیم تا سرخ شود. مقداری نمک و زرد چوبه هم می زنیم تا رنگ خوبی داشته باشد.

4. وقتی قارچ ها سرخ شد، آرد ذرت را اضافه کرده و تفت می دهیم و بعد هویج رنده شده، مرغ ریش ریش شده و آب مرغ را می ریزیم. درب قابلمه را می گذاریم تا کمی بجوشد و پخته شود.

5. بعد از پخته شدن مواد سوپ، شیر را به دمای محیط می رسانیم و به قابلمه سوپ می ریزیم و صبر می کنیم شیر حدود یک ربع الی نیم ساعت بجوشد. فقط درب قابلمه را نیمه می گذاریم تا شیر سر ریز نشود. در انتها ذرت پخته شده و جعفری خرد شده را هم اضافه می کنیم.

6. وقتی سوپ به خوبی جوشید و جا افتاد، حرارت را خاموش می کنیم. سوپ را در ظرف مناسب می کشیم و با جعفری خرد شده تزیین کرده و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سوپ ذرت خوشمزه لذت ببرید.

نکات درست کردن سوپ ذرت

در صورت دلخواه و تمایل می توانید برای این سوپ از خامه هم استفاده کنید.همچنین اگر ذرت پخته شده در دسترس نبود، از کنسرو ذرت استفاده کنید. در صورت استفاده از کنسرو، آن را در دقایق آخر اضافه کنید تا ذرت ها له نشود.

طرز تهیه کرم شکلاتی

طرز تهیه کرم شکلاتی

کرم شکلاتی ، طرز تهیه و درست کردن کرم شکلات خوشمزه و مجلسی در منزل، creme chocolat
دستور تهیه کرم شکلات برای تزیین روی کیک و دسر در منزل

کرم شکلات یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار می باشد و همانند گاناش شکلاتی برای تزیین انواع کیک و شیرینی و دسر می باشد. همان طور که میدانید اکثر بچه ها عاشق شکلات هستند و شما می توانید با درست کردن این کرم شکلاتی خوشمزه و مخصوص کودک خود و یا هرکس دیگری که عاشق شکلات است، غافلگیر کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن کرم شکلاتی آشنایی ندارید، ما در این آموزش طرز تهیه دسر بارونک، دستور تهیه و مواد لازم کرم شکلاتی را آماده کرده ایم تا به راحتی در منزل بتوانید این کرم شکلات خوشمزه و مجلسی را به صورت مرحله به مرحله درست کنید و برای تزیین و وسط کیک و یا انواع دسر استفاده کنید.


مواد لازم کرم شکلاتی
پودر کاکائو نصف لیوان
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای  220 گرم
کره  110 گرم
پودر شکر یا پودر قند  3 لیوان
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
اسانس وانیل نصف قاشق چایخوری
مراحل تهیه و درست کردن کرم شکلاتی

1. برای درست کردن این کرم شکلاتی خوشمزه، ابتدا کره را در دمای محیط قرار می دهیم تا نرم شود. سپس کره را به همراه پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه در یک کاسه می ریزیم و با همزن به مدت 3 دقیقه هم می زنیم تا نرم و یکدست شود.

2. سپس پودر کاکائو و شکر را به آرامی بر روی مخلوط کره و پنیر خامه ای الک می کنیم. بعد مقدار نمک گفته شده را هم اضافه می کنیم و این بار با همزن به مدت یک دقیقه هم می زنیم تا همه مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.

3. در آخرین مرحله اسانس وانیل را اضافه می کنیم و دوباره مخلوط می کنیم. سپس بر روی کاسه نایلون می کشیم و آن را در یخچال استراحت می دهیم تا خوب سرد شود.

4. پس از اینکه کرم شکلاتی خنک شد، آن را از یخچال بیرون می آوریم و کمی هم می زنیم. سپس آن را استفاده می کنیم. امیدواریم آموزش طرز تهیه کرم شکلاتی مورد رضایت تان قرار گرفته باشد.

نکات درست کردن کرم شکلاتی

توجه کنید اگر این دسر را مطابق این آموزش گفته شده درست کنید، کرم شکلاتی شما عالی و خوشمزه خواهد بود و فرم پذیری بالایی خواهد داشت و به هیچ وجه شل نخواهد شد و شما می توانید آن را برای تزیین انواع شیرینی، دسر، کیک و ... استفاده کنید.

طرز تهیه خاگینه

طرز تهیه خاگینه

خاگینه ، آموزش کامل طرز تهیه و درست کردن خاگینه قالبی ساده و خوشمزه خانگی در منزل برای صبحانه ، khagine
دستور تهیه خاکیه خوشمزه با ماست و گردو مرحله به مرحله

خاگینه از جمله دسرهای قدیمی و سنتی است که هنوز هم جزو دسرهای معروف و پرطرفدار ایرانیان است. خاگینه همانند قیساوا نوعی پیش غذا یا عصرانه هم محسوب می شود که بسیار خوشمزه و مقوی است. همانطور که می دانید خاگینه از غذاهای معروف تبریز است که در ترکی به آن قیقاناخ می گویند.

خاگینه را می توان هم به شکل ساده درست کرد و هم به صورت قالبی و مغزدار که داخل آن گردو و پودر دارچین اضافه می کنند. هم چنین برخی افراد خاگینه را با شکر و برخی با شیره انگور درست می کنند که در هر دو صورت خوشمزه و عالی می شود.

به هرحال اگر با طرز تهیه خاگینه آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی مجله بارونک، مواد لازم و طرز تهیه خاگینه را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده به راحتی این خاگینه مغزدار خوشمزه را درست کنید.

مواد لازم برای خاگینه مغزدار
آرد  ۷ قاشق غذاخوری
ماست ‏ ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ  ۴ عدد
وانیل نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر قاشق چای خوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
گردو خرد شده نصف پیمانه
پودر دارچین 1 قاشق چای خوری
پودر نارگیل یک قاشق
مواد لازم شربت خاگینه
آب ۱ لیوان
آبلیمو  یک قاشق چای خوری
شکر ۲ لیوان
زعفران دم کرده  1 قاشق غذاخوری
مراحل تهیه و درست کردن خاگینه مغزدار

1. برای درست کردن این خاگینه خوشمزه، ابتدا در یک ظرف تخم مرغ، شکر، وانیل و بیکینگ پودر را خوب هم می زنیم تا کرم رنگ شود و بعد ماست را اضافه می کنیم و دوباره مخلوط می کنیم.

2. بعد از مخلوط شدن مواد بالا، حالا کم کم آرد را به مواد اضافه می کنیم و با همزن دستی یا برقی خوب هم می زنیم تا آرد به خوبی با مواد مخلوط شود و حالت خمیری شود.

3. حالا در یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم. وقتی روغن داغ شد، نصف مواد خمیری را در تابه می ریزیم و درب تابه را می گذاریم تا با حرارت ملایم بپزد.

4. بعد از 10 دقیقه، برای مواد میانی خاگینه، گردوی خرد شده، پودر دارچین وپودر نارگیل را روی خاگینه می ریزیم و پنج دقیقه صبرمی کنیم.

5. بعد از پنج دقیقه، نصف دیگر خمیر خاگینه را روی گردوها می ریزیم و با پشت قاشق مواد را روی تمامی گردوها پخش می کنیم. به طوری که گردوها پیدا نباشد. وقتی که یک طرف خاگینه به خوبی سرخ شد، با کمک قاشق آن را به 4 قسمت تقسیم می کنیم و برمی گردانیم تا طرف دیگر خاگینه هم سرخ و طلایی شود.

6. در این فاصله که خاگینه پخته می شود، شکر، آب، آبلیمو و کمی زعفران را در قابلمه کوچکی روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. بعد از 5 دقیقه جوشیدن، شربت را از روی حرارت بر می داریم و روی خاگینه می ریزیم. کمی که با خاگینه جوشید و جذب خاگینه شد، حرارت را خاموش می کنیم. فقط در آخر زیاد نجوشانید تا خاگینه شما سفت نشود.

7. خاگینه آماده شده را در ظرف می کشیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این خاگینه مغزدار خوشمزه لذت ببرید.